KAPCSOLAT

Petrássy Ügyvédi Iroda: 1062 Budapest, Bajza u. 23. mfsz.1.
(kaputelefon a kertkapu mellett – lépcsőházbejárat épület oldalán jobbra – irodaajtó a félemeleten)

További elérhetőség Tatán.

Mobil:     +36 30/348-8292
Tel./fax: +36 1/322-9776,

Tel.:       +36 34/380-119

E-mail: petrassydr@t-online.hu

Ügyfélfogadás előzetes bejelentkezés és időpont-egyeztetés alapján.

Orvosi műhiba ügyek vállalása az ország egész területén.

Az orvosi műhiba ügyek kimenetele – így előzetes megítélése is – jórészt orvosi szakkérdés.  Az előzetes orvos-szakmai vizsgálat nélkül megindított műhiba per jelentős (anyagi) kockázatot hordoz. “Magán” orvosszakértő felkérése véleményezésre viszont komoly költséggel jár.

A tanácsért hozzám fordulók ügyeit orvos-szakmai szempontból is értékelem, s csak abban az esetben vállalom fel a műhibaperes képviseletet, amennyiben a perbeli sikerre orvosi- és jogi szempontból egyaránt jó esélyt látok.

Az esetek orvos-szakmai értékelése, az ügy orvosi-jogi megítélése jóval összetettebb feladat és nagyobb felkészültséget igényel annál, semmint e-mailen történő rövid esetleírás alapján vagy telefonos megbeszélés révén felelősségteljesen elvégezhető legyen. Ennek okán orvosi műhiba ügyekben tanácsadás az egészségügyi iratok megismerését követően – személyes konzultáció során lehetséges.

Telefonos bejelentkezés esetén minden esetben kérek tájékoztatást arról, hogy milyen jellegű ügyről van szó, és kérem röviden a kifogásolt ellátás rövid ismertetését.  Ezen információk alapján sok esetben már bizonyosan eldönthető, hogy a jogi képviseletet nem vállalom, ill. nem érdemes vállalnom. Ellenkező esetben személyes konzultáció időpontját egyeztetjük.

Kérem, hogy ismeretlenül, egyeztetés nélkül egészségügyi dokumentációt vagy bármely más iratot ne küldjenek el hozzám. Az esetlegesen mégis ekként érkezett iratok visszaküldését, megőrzését nem vállalom, azokat olvasatlanul megsemmisítem.

Dr. med. et jur. Petrássy Miklós ügyvéd, belgyógyász szakorvos, egészségügyi és biztosítási szakjogász

ORVOSI MŰHIBA PORTÁL »

“ISKOLAJOGÁSZ” oktatási jogi portál